Ξηραντήριο Καρυδιών με Προπάνιο
Ξηραντήριο Καρυδιών με Προπάνιο HMK1000 10.540,00
Σπαστήρας καρυδιών CKK200 με καλιμπράρισμα

Οριζόντιος Αποφλοιωτής Καρυδιών DCS-Y 2000 (Δενδροκομική)

Το μηχάνημα οριζόντιας αποφλοίωσης καρυδιάς DOLUMAK DCS-Y 2000 εκτελεί ξεφλούδισμα με διπλό τύμπανο στο πρώτο στάδιο της διαδικασίας απολέπισης καρυδιάς και καθαρίζει με ένα μόνο τύμπανο και βούρτσα στο δεύτερο στάδιο. Αυτό το σύστημα παρέχει έως και 60% ταχύτερο ξεφλούδισμα σε σύγκριση με μηχανές με ένα τύμπανο και αυξάνει την ποιότητα των αποτελεσμάτων καθαρισμού καρυδιάς.

Το DOLUMAK DCS-Y 2000, το οποίο έχει τη δυνατότητα να ξεφλουδίσει 5-10 τόνους καρύδια σε 1 ώρα ανάλογα με την κατάσταση του κελύφους των καρυδιών, είναι ένα μοντέλο που παράγεται για επαγγελματικές επιχειρήσεις.

Σε απόθεμα

Κωδικός:DCS-Y 2000

Compare

Το μηχάνημα οριζόντιας αποφλοίωσης καρυδιάς DOLUMAK DCS-Y 2000 εκτελεί ξεφλούδισμα με διπλό τύμπανο στο πρώτο στάδιο της διαδικασίας απολέπισης καρυδιάς και καθαρίζει με ένα μόνο τύμπανο και βούρτσα στο δεύτερο στάδιο. Αυτό το σύστημα παρέχει έως και 60% ταχύτερο ξεφλούδισμα σε σύγκριση με μηχανές με ένα τύμπανο και αυξάνει την ποιότητα των αποτελεσμάτων καθαρισμού καρυδιάς. Το DOLUMAK DCS-Y 2000, το οποίο έχει τη δυνατότητα να ξεφλουδίσει 5-10 τόνους καρύδια σε 1 ώρα ανάλογα με την κατάσταση του κελύφους των καρυδιών, είναι ένα μοντέλο που παράγεται για επαγγελματικές επιχειρήσεις.

Βάρος 980,00 kg
Back to Top